Lenjerie de pat cu doua fete pentru pilote

Nu este nimic mai placut decat sa dormi cu persoana pe care o iubesti, dar, dupa cativa ani impreuna, apar problemele legate de invelitul fiecaruia noaptea. Fiecare are stilul lui de a dormi, de a se foi de pe o parte pe alta si se intampla foarte des ca cele doua persoane sa ajunga sa doarma fiecare la marginile patului.

lenjerie-pat-satin-vega-v5-rosu-dubla

Pe de alta parte, sunt foarte multi frati care dorm impreuna si la varste mai mari, datorita lipsei de spatiu, iar luptele pentru “cine ia pilota?” sunt purtate in fiecare noapte.

Pentru toate situatiile de acest tip exista acum variante. Gandirea producatorilor probabil a pornit de la ideea ca daca fiecare are nevoie de perna lui, de ce sa nu li se ofere varianta de a avea si pilota proprie, fara a avea invelitori din seturi diferite?

Daca sunteti in situatia in care considerati ca aveti nevoie de pilote separate, aveti doua variante. Prima ar fi sa cautati un set deja format, o a doua varianta, ar fi sa cautati un material care sa va placa si in care sa considerati ca va veti simti bine dormind, preferabil un material ecologic pentru a putea evita riscul de alergii si imbolnaviri si sa mergeti cu el la o croitorie.

lenjerie-pat-satin-selis-v51-negru-dubla

Avantajul de a folosi doua pilote este ca fiecare se poate inveli dupa preferinte, partial, ca intr-un cocon sau in intregime. De asemenea, asta nu inseamna ca nu puteti sa dormiti si impreuna in adevaratul sens al cuvantului, tot ce trebuie sa faceti este sa scapati de una din pilotele de pe pat.

Multi ar putea interpreta folosirea a doua fete de pilota la lenjerii de pat drept o racire a relatiei dintre doua persoane, dar adevarul este ca fiecare dintre noi, casatoriti sau nu, avem nevoie de intimitatea noastra, chiar si atunci cand dormim. De ce sa ne chinuim sa dormim alaturi de cineva sub aceeasi pilota doar de gura lumii si sa avem un somn dupa care sa ne trezim mai obositi decat atunci cand ne-am culcat? In primul rand, lumea nu trebuie sa stie detalii despre felul in care dormiti impreuna, iar in al doilea rand, este mai important sa va odihniti bine decat sa va chinuiti in somn. Dragostea se poate arata in extrem de multe variante, iar felul in care dormim nu este neaparat unul dintre ele.

lenjerie-pat-bumbac-kristal-melis-v02-albastra-dubla

Asadar, in cazul in care considerati ca este mai bine pentru sanatatea dumneavoastra, a persoanei iubite si a relatiei dintre dumneavoastra si acea persoana sa va inveliti separat, uitati de prejudecatile societatii. Atingerea picioarelor sau statul spate in spate se poate face si cu doua fete de pilota a unei lenjerii de pat, iar situatia nu este nici pe de parte asemanatoare cu dormitul in paturi diferite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *