Pilota pufoasa pentru toate cele 4 anotimpuri

Intotdeauna somnul a fost considerat foarte important pentru buna desfasurare a ritmului de viata al oamenilor, de aceea se cuvine sa acordati o atentie deosebita pilotei cu care va inveliti, pentru a beneficia de un somn linistit si confortabil si pentru a va trezi bine dispusi si odihniti.

Pentru zilele geroase de iarna sau pentru cele in care simtiti totusi nevoia sa va rasfatati intr-o pilota moale si comoda, expertii au creat pilota 4 anotimpuri, care ofera satisfactie si confort in orice moment al anului. Aceasta pilota este formata din doua straturi (pilote) distincte cu un spatiu pentru termo-control intre ele, care preteaza pilota spre a fi folosita oricand.

Pilota 4 anotimpuri 

Cum functioneaza?

Fiind o pilota 4 anotimpuri, acest tip de pilota are doua componente distincte unite cu capse, bentite cu arici sau nasturi. Astfel, pilota de vara are o cantitate de umplutura mai mica, uniform distribuita, poate fi umpluta cu puf de gasca, care confera o senzatie de plutire si caldura. Pilota de primavara-toamna este una moale, aerisita, care, impreuna cu cea pentru vara, confera un somn odihnitor si relaxant. Majoritatea acestor pilote au tesatura din bumbac, ceea ce este un reper in durata de viata a acesteia. Gratie structurii sale, va veti trezi revigorati si completi odihniti pe tot parcursul anului si veti simti pe propria piele faptul ca nu veti transpira in timpul somnului.

Pilota 4 anotimpuri


Avantajele pilotei 4 anotimpuri

Avantajele acestei pilote sunt numeroase, demne de luat in seama atunci cand doriti sa va achizitioanti una pentru caminul dumneavoastr. Astfel, acest tip de pilota este una aerisita si cu ventilatie naturala, pe o scara de la 1 la 5 in ceea ce priveste gradul de caldura, acest tip se afla pe locul 4, retine excelent caldura si contine puf natural sau artificial care va conferi cu siguranta un confort sporit. Este compusa din doua pilote, una mai groasa si una mai subtire care pot fi folosite pe tot parcursul anului

In functie de necesitatile pe care le aveti, si in functie de temperaturile de afara, puteti sa folositi fie pilota completa, cu cele doua pilote cuplate pentru un maxim de caldura, fie doar una din cele doua pilote mai subtiri,pentru comfort. Este un tip de pilota care este recomandat intregii familii si mai ales persoanelor care au mereu senzatia de frig.

 

Pilota 4 anotimpuri


Pilote hipoalergenice

Tot pentru confortul dumneavoastra au fost create pilote care sunt hipoalergenice, putand fi spalate la temperaturi foarte ridicate, ceea ce permite eliminarea facila a bacteriilor si acarienilor.Acest tip de pilota se preteaza foarte bine pentru copii, pentru a fi feriti de boli si alte neplaceri.

Dimensiunile pilotelor sunt destul de variate, majoritatii potrivindu-li-se lenjeriile de pat cu husa de pilota de 160×200 cm sau 200×220 cm. Pentru a alege pilota potrivita, trebuie sa tineti cont de dimensiunile patului, de temperaturile ambientului, dar si de persoana care o foloseste.

Si nu in ultimul rand, pentru o viata cat mai lunga a pilotei si o igiena corporala mai buna, nu va inveliti direct cu pilota, folositi huse sau cearceafuri pentru pilota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *